Шеф-кухар

Шеф-кухар: Адморок Світлана Михайлівна

Cтаж роботи: 5 років

 

Комірник 
Позняк Марія Анатоліївна

Кухар

Дульзон Вікторія Степанівна

Кухар

Кушнір Наталія Іванівна

Тураш Валентина Миколаївна

Володько Світлана Леонідівна

Кухар

Картава Любов Вікторівна




Перспективне меню
Перспективне меню

Перспективне Меню

Понеділок

Сніданок яслі/молодший сад/сад

Салат із свіжої капусти та моркви 45/45/60

Каша гречана розсипчаста 82/82/103

Гуляш курячий 32-18 / 32-18/ 43-24

Чай трав’яний 150/150/180

Хліб цільнозерновий з сиром 30-10/30-10  30-15

Обід 

Щі зі свіжої капусти зі сметаною 150/150/200

Рибна паличка з яйцем 46/46/69

Пюре горохове з цибулею 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із сушених фруктів 100/100/135

Фрукт (апельсин) 60/60/80

 Вечеря 

Каша «Боярська» (пшоняна здобна) 80/80/100

Соус яблучний 50/50/80

Какао 150/150/200

Салат із моркви свіжої 47/50/50

Фрукт (банан) 80/ 80/80

 

Вівторок

Сніданок 

Тюфтеля куряча 66-24/66-24/88-32

Каша ячна розсипчаста 82/82/103

Салат вітамінний 45/45/60

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Напій лимонний 120/120/150

 Обід 

Суп картопляний з макаронними виробами 150/150/200

Ковбаски по- львівські в сметанно-томатному соусі 57-20/57-20/75-30

Ікра бурякова 110/110/150

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Кисіль із сушених фруктів 180/180/180

Фрукт (апельсин) 60/60/80

 Вечеря 

Салат із свіжої моркви 47/50/50 

Пудинг сирно- яблучний 145/150/185

Соус сметанний 58/58/58

Сік яблучно-виноградний 120/120/160

 

Середа

Сніданок 

Салат із свіжої капусти та яблук 44/44/60

Котлета куряча по-міланські з сиром 50/50/75

Каша вівсяна в’язка 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Сік томатний 120/120/180

Обід 

Суп гречаний 150/150/200

Шніцель зі свинини 60/60/81

Картопля тушкована з цибулею та томатом 100/100/113

Огірок солоний 0/0/30

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Йогурт 100/100/125

Фрукт (банан) 80/80/80

Вечеря 

Буряк тушкований в сметанному соусі 57/57/75

Яйце варене 40/40/40

Каша перлова в’язка 80/80/100

Яблуко фаршироване з сиром кисломолочним 93/97/130

Кисіль із сушених абрикосів 150/150/180

 

Четвер

Сніданок 

Сирники з родзинками 100/115//145

Соус сметанний 40/40/55

Фрукт (яблуко ) 80/80/80

Салат з моркви 46/47/47

Обід 

Борщ буряковий 150/150/200

Нагетси курячі 56/56/75

Каша пшенична в’язка 80/80/100

Салат вітамінний 50/50/60

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Какао на молоці 150/150/200

Вечеря 

Вінегрет 85/85/125

Суфле з вареного курячого м’яса та рису 100/100/133

Чай травяний 150/150/180

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт (банан) 80/80/80

 

П’ятниця 

Сніданок 

Омлет 60/60/60

Каша гречана розсипчаста 80/80//100

Хліб цільнозерновий з сиром 30-10/30-10

30-15

Салат із свіжої капусти і моркви 45/60/60

Напій апельсиновий 120/120/150

Обід 

Суп пюре гороховий 150/150/200

Зрази картопляні з курячим м’ясом (човники) 120/120/150

Капуста тушкована 107/107/110

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт (апельсин) 60/60/80

Вечеря 

Салат з зеленим горошком та цибулею 77/77/88

Рибна котлета 60/60/80

Банош по- гуцульськи з сиром твердим 80-4/80-4/100-7

Фрукт (банан) 80/80/80

 

2 тиждень

Понеділок

Сніданок

Салат  морквяно-яблучний 50/50/70

Фріттата 75/75/100

Каша гречана в’язка 80/80/100

Хліб цільнозерновий з твердим сиром 30/10/30/10/30/15

Чай каркаде 150/150/200

Обід

Cуп болгарський зі сметаною 150/4/150/4/200/5 

Фіш боли в томатному соусі 41/27/41/27/62/27

Пюре бобових (сочевиця) з цибулею 100/100/125

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із свіжих яблук 120/120/160

Вечеря

Ікра бурякова 44/44/54

Курячий рулет фарширований яйцем 70/70/90

Каша пшенична в’язка 90/90/113

Какао 150/150/200

 

Вівторок

Сніданок

Салат з капусти, моркви та яблук 50/50/60

Суфле яєчне 60/60/75

Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром 100/100/120

Чай трав’яний 150/150/180

Обід

Борщ з картоплею зі сметаною 150/150/200

Котлета м’ясна 50/50/80

Каша перлова розсипчаста 80/80/100

Солоний огірок 0/0/26

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Йогурт      100/100/125

Вечеря

Капуста тушкована 80/80/100

Пюре картопляне 80/80/100

Оладки курячі 50/50/60

Сік 120/120/180

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт 80/80/100

 

Середа

Сніданок

Гратен (зебра) запіканка сирна з какао 120/120/150

Соус із сухофруктів (курага) 50/50/70

Морква тушкована в сметані 60/60/80

Фрукт 60/60/80

Обід

Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною 150/7/11/150/7/11/200/9/15

Голубці  ліниві з курячим м’ясом 100/100/150

Хліб цільнозерновий з сиром твердий 30/10/30/10/30/15

Компот із свіжих яблук 120/120/160

Вечеря

Суфле рибне 45/45/68

Каша вівсяна в’язка 53/53/66

Салат із свіжої капусти та моркви 45/45/60

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт 80/80/100

 

Четвер

Сніданок

Полента (каша кукурудзяна запечена) 90/90/100

Биток січений з курячого м’яса 50/50/80

Солоний огірок 0/0/26

Сік 120/120/180

Хліб цільнозерновий з сиром твердим 30/10/30/10/30/15

Обід

Салат вітамінний 50/50/60

Суп український з галушками 150/15/150/15  200/20

Шніцель зі свинини 60/60/81

Каша ячна в’язка 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із сухофруктів 100/100/120

Вечеря

Салат з моркви 50/50/60

Суп молочний вермішелевий 150/150/200

Яблуко печене 70/70/90

 

П’ятниця 

Сніданок

Паличка куряча 45/45/60

Каша рисова розсипчаста 80/80/100

Салат із зеленого горошку та цибулі 50/50/60

Какао 150/150/200

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Обід

Морква тушкована з чорносливом 45/45/55

Суп з бобовими (сочевицею) 150/11150/11/200/17

Печеня по домашньому 100/100/150

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із сушених фруктів 180/180/180

Вечеря

Соус сметанний 30/30/40

Шарлотка яблучна 80/80/100

Молоко кип’ячене 150/150/180

Морква припущена з родзинками 30/30/45

Фрукт 80/80/100

 

3 тиждень

Понеділок

Сніданок

Салат вітамінний 50/50/60

Макаронні вироби 80/80/100

Гуляш курячий 32/18/32/18/43/24 

Хліб цільнозерновий з сиром 30/10/30/10/30/15

Чай каркаде 150/150/180

Обід

Суп –харчо 150/150/200

Рагу овочеве з кашою 95/95/120

Рулет рибний 53/53/79

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із сухофруктів 100/100/100

Фрукт банан 100/100/100

Вечеря

Молочна манна каша 150/150/200

Салат з моркви та родзинками 65/67,5/68

Пан де калатрава 60/60/80

Фрукт яблуко 70/70/100

 

Вівторок

Сніданок

Солоний огірок 0/0/26

Чахохбілі з куркою 32/45/32/45/43/60

Каша рисова  розсипчаста 80/80/100

Чай ( трав’яний) 150/150/180

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Сир твердий 10/10/15

Фрукт мандарин 100/100/100

Обід

Ікра буряково-морквяна 45/45/55

Суп гречаний 150/150/200

Котлета м’ясна 50/50/78

Пюре картопляне 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Какао 150/150/200

Вечеря

Салат зі свіжої капусти 48/48/71,50

Запіканка вермішельно - сирна 100/100/125

Соус «Бешамель» 30/30/30

Фрукт банан 60/60/80

Компот зі сушених фруктів 100/100/120

 

Середа

Сніданок

Горошок овочевий відварний 58/58/72

Омлет з твердим сиром 45/45/50

Каша в’язка пшенична 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт яблуко 60/60/80

Обід

Морква тушкована в сметані 62/64/86

Суп гороховий з грінками 150/20/150/20/200/20

Вареники з курячим м’ясом 75/75/100

Сік томатний 100/100/120

Вечеря

Салат зі свіжої капусти та яблук 44/44/60

Кнелі із курятини з рисом в сметанному соусі 70/33/70/33/85/56

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукти банан 80/80/150

Компот із плодів сушених (кураги) 140/140/160

 

Четвер

Сніданок

Салат з капусти, моркви та зеленого горошку 50/50/75

Кури з яблуками в сметані 60/60/80

Каша гречана в’язка 80/80/100

Молоко або йогурт 100/100/100/100/100/125

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Сир твердий 10/10/15

Обід

Борщ український (зі сметаною) 150/3/150/3/200/6

Суфле м’ясне ( зі свинини) з овочами 50/50/70

Каша  перлова  в’язка 50/50/60

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукти свіжі мандарин 100/100/100

Вечеря

Салат з морквою 47,5/49/49

Ліниві  вареники 100/105/125

Соус сметанний 10/10/20

Какао 

150/150/200

Фрукт банан 50/50/70

 

П’ятниця

Сніданок

Салат морквяний 45/45/45

Каша рисова розсипчаста з родзинками 100/100/150

Соус молочний 35/35/45

Сік виноградний 120/120/180

Фрукт банан 60/60/80

Обід

Салат із свіжої капусти 35/35/50

Бульйон курячий 150/150/200

Рулет з філе курячого фарширований омлетом 65/65/100

Бобові з цибулею (сочевиця) 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Йогурт 100/100/125

Фрукт (апельсин) 60/60/80

Вечеря

Салат зі квашеної капусти 0/0/52

Котлета рибна любительська 60/60/80

Каша кукурудзяна розсипчаста 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Сир твердий 10/10/15

Компот зі свіжих яблук 150/150/180

 

4 тиждень

Понеділок

Сніданок

Салат із зеленого горошку, солоних огірків з цибулею * 77/77/85

Плов із  м’ясом курячим  110/110/150

Хліб цільнозерновий з сиром  твердим 30/30/30   10/10/15

Чай  трав’яний 150/150/180

Обід

Салат зі свіжої капусти 50/50/60

Суп   селянський з перловою крупою 

та сметаною 150/150/200    5/5/7

Шніцель рибний натуральний 47/47/70

Пюре картопляне 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із апельсинів 150/150/180

Вечеря

Морква тушкована з яблуками 40/40/60

Макаронні вироби  відварні 80/80/100

Омлет «Драчена» 42/42/42

Какао  на молоці 150/150/180

 

Вівторок

Сніданок

Салат зі  свіжої капусти та яблук 44/44/60

Пудинг із курятини 60/60/80

Каша кукурудзяна 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Молоко кип’ячене 150/150/180

Обід

Капусняк 180/180/200

Філе курки запечене під сиром 55/55/73

Пюре з бобових (горох) 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт 95/95/100

Вечеря

Морква припущена 58/58/85

Вареники ліниві

з  молочним соусом 120/120/145

35/35/45

Компот із сухофруктів 150/150/180

 

Середа

Сніданок

Солоний огірок 0/0/30

Тюфтелька рибна

 в сметанно-томатному соусі 60/60/90/30/30/45

Каша ячна розсипчаста 80/80/100

Хліб цільнозерновий 

з сиром  твердим 30/30/30/10/10/15

Напій лимонний 120/120/150

Обід

Суп із сочевиці 

з курячою фрикаделькою 150/150/200/21/21/27

Капуста тушкована 100/100/110

Яєчний рулет з фаршем (рисовим) 100/100/100

Сік 120/120/180

Фрукт 60/60/80

Вечеря

Салат з моркви 70/80/80

Суп молочний з макаронними виробами 180/180/200

Грінка із соусом  із кураги 33/33/66/10/10/10

Фрукт 45/45/60

 

Четвер

Сніданок

Курка по – італійські (підлива) 36/36/48/10/10/12

Каша пшенична розсипчаста з цибулею 80/80/100

Хліб цільнозерновий з сиром твердим 30/30/30/10/10/15

Компот із свіжих яблук 134/134/182

Обід

Буряк тушкований з чорносливом 35/35/47

Суп  круп’яний 170/170/200

Запіканка картопляна з м’ясом  105/105/155

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Фрукт 60/60/80

Вечеря

Пудинг сирно-морквяний 135/135/169

Соус сметанний 8/8/20

Cік 120/120/180

 

П’ятниця 

Сніданок

Салат  морквяно-яблучний ** 94/94/126

Каша молочна рисова 190/190/220

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Чай трав’яний  150/150/180

Обід

Борщ полтавський 

з галушками 150/150/200/6/6/8

Болоньєзе 65/65/87

Каша перлова в’язка 80/80/100

Хліб цільнозерновий 30/30/30

Компот із свіжих яблук 134/134/182

Вечеря

Салат вітамінний  50/50/60

Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48/48/65

Каша гречана розсипчаста 80/80/100

Какао на молоці 150/150/180