Шеф-кухар: Адморок Світлана Михайлівна
Cтаж роботи: 5 років
Кухар
Дульзон Вікторія Степанівна
Кухар
Кушнір Наталія Іванівна
Тураш Валентина Миколаївна
Володько Світлана Леонідівна
Кухар
Картава Любов Вікторівна
Перспективне Меню
Понеділок
Сніданок яслі/молодший сад/сад
Салат із свіжої капусти та моркви 45/45/60
Каша гречана розсипчаста 82/82/103
Гуляш курячий 32-18 / 32-18/ 43-24
Чай трав’яний 150/150/180
Хліб цільнозерновий з сиром 30-10/30-10 30-15
Обід
Щі зі свіжої капусти зі сметаною 150/150/200
Рибна паличка з яйцем 46/46/69
Пюре горохове з цибулею 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із сушених фруктів 100/100/135
Фрукт (апельсин) 60/60/80
Вечеря
Каша «Боярська» (пшоняна здобна) 80/80/100
Соус яблучний 50/50/80
Какао 150/150/200
Салат із моркви свіжої 47/50/50
Фрукт (банан) 80/ 80/80
Вівторок
Сніданок
Тюфтеля куряча 66-24/66-24/88-32
Каша ячна розсипчаста 82/82/103
Салат вітамінний 45/45/60
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Напій лимонний 120/120/150
Обід
Суп картопляний з макаронними виробами 150/150/200
Ковбаски по- львівські в сметанно-томатному соусі 57-20/57-20/75-30
Ікра бурякова 110/110/150
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Кисіль із сушених фруктів 180/180/180
Фрукт (апельсин) 60/60/80
Вечеря
Салат із свіжої моркви 47/50/50
Пудинг сирно- яблучний 145/150/185
Соус сметанний 58/58/58
Сік яблучно-виноградний 120/120/160
Середа
Сніданок
Салат із свіжої капусти та яблук 44/44/60
Котлета куряча по-міланські з сиром 50/50/75
Каша вівсяна в’язка 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Сік томатний 120/120/180
Обід
Суп гречаний 150/150/200
Шніцель зі свинини 60/60/81
Картопля тушкована з цибулею та томатом 100/100/113
Огірок солоний 0/0/30
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Йогурт 100/100/125
Фрукт (банан) 80/80/80
Вечеря
Буряк тушкований в сметанному соусі 57/57/75
Яйце варене 40/40/40
Каша перлова в’язка 80/80/100
Яблуко фаршироване з сиром кисломолочним 93/97/130
Кисіль із сушених абрикосів 150/150/180
Четвер
Сніданок
Сирники з родзинками 100/115//145
Соус сметанний 40/40/55
Фрукт (яблуко ) 80/80/80
Салат з моркви 46/47/47
Обід
Борщ буряковий 150/150/200
Нагетси курячі 56/56/75
Каша пшенична в’язка 80/80/100
Салат вітамінний 50/50/60
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Какао на молоці 150/150/200
Вечеря
Вінегрет 85/85/125
Суфле з вареного курячого м’яса та рису 100/100/133
Чай травяний 150/150/180
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт (банан) 80/80/80
П’ятниця
Сніданок
Омлет 60/60/60
Каша гречана розсипчаста 80/80//100
Хліб цільнозерновий з сиром 30-10/30-10
30-15
Салат із свіжої капусти і моркви 45/60/60
Напій апельсиновий 120/120/150
Обід
Суп пюре гороховий 150/150/200
Зрази картопляні з курячим м’ясом (човники) 120/120/150
Капуста тушкована 107/107/110
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт (апельсин) 60/60/80
Вечеря
Салат з зеленим горошком та цибулею 77/77/88
Рибна котлета 60/60/80
Банош по- гуцульськи з сиром твердим 80-4/80-4/100-7
Фрукт (банан) 80/80/80
2 тиждень
Понеділок
Сніданок
Салат морквяно-яблучний 50/50/70
Фріттата 75/75/100
Каша гречана в’язка 80/80/100
Хліб цільнозерновий з твердим сиром 30/10/30/10/30/15
Чай каркаде 150/150/200
Обід
Cуп болгарський зі сметаною 150/4/150/4/200/5
Фіш боли в томатному соусі 41/27/41/27/62/27
Пюре бобових (сочевиця) з цибулею 100/100/125
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із свіжих яблук 120/120/160
Вечеря
Ікра бурякова 44/44/54
Курячий рулет фарширований яйцем 70/70/90
Каша пшенична в’язка 90/90/113
Какао 150/150/200
Вівторок
Сніданок
Салат з капусти, моркви та яблук 50/50/60
Суфле яєчне 60/60/75
Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром 100/100/120
Чай трав’яний 150/150/180
Обід
Борщ з картоплею зі сметаною 150/150/200
Котлета м’ясна 50/50/80
Каша перлова розсипчаста 80/80/100
Солоний огірок 0/0/26
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Йогурт 100/100/125
Вечеря
Капуста тушкована 80/80/100
Пюре картопляне 80/80/100
Оладки курячі 50/50/60
Сік 120/120/180
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт 80/80/100
Середа
Сніданок
Гратен (зебра) запіканка сирна з какао 120/120/150
Соус із сухофруктів (курага) 50/50/70
Морква тушкована в сметані 60/60/80
Фрукт 60/60/80
Обід
Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною 150/7/11/150/7/11/200/9/15
Голубці ліниві з курячим м’ясом 100/100/150
Хліб цільнозерновий з сиром твердий 30/10/30/10/30/15
Компот із свіжих яблук 120/120/160
Вечеря
Суфле рибне 45/45/68
Каша вівсяна в’язка 53/53/66
Салат із свіжої капусти та моркви 45/45/60
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт 80/80/100
Четвер
Сніданок
Полента (каша кукурудзяна запечена) 90/90/100
Биток січений з курячого м’яса 50/50/80
Солоний огірок 0/0/26
Сік 120/120/180
Хліб цільнозерновий з сиром твердим 30/10/30/10/30/15
Обід
Салат вітамінний 50/50/60
Суп український з галушками 150/15/150/15 200/20
Шніцель зі свинини 60/60/81
Каша ячна в’язка 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із сухофруктів 100/100/120
Вечеря
Салат з моркви 50/50/60
Суп молочний вермішелевий 150/150/200
Яблуко печене 70/70/90
П’ятниця
Сніданок
Паличка куряча 45/45/60
Каша рисова розсипчаста 80/80/100
Салат із зеленого горошку та цибулі 50/50/60
Какао 150/150/200
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Обід
Морква тушкована з чорносливом 45/45/55
Суп з бобовими (сочевицею) 150/11150/11/200/17
Печеня по домашньому 100/100/150
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із сушених фруктів 180/180/180
Вечеря
Соус сметанний 30/30/40
Шарлотка яблучна 80/80/100
Молоко кип’ячене 150/150/180
Морква припущена з родзинками 30/30/45
Фрукт 80/80/100
3 тиждень
Понеділок
Сніданок
Салат вітамінний 50/50/60
Макаронні вироби 80/80/100
Гуляш курячий 32/18/32/18/43/24
Хліб цільнозерновий з сиром 30/10/30/10/30/15
Чай каркаде 150/150/180
Обід
Суп –харчо 150/150/200
Рагу овочеве з кашою 95/95/120
Рулет рибний 53/53/79
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із сухофруктів 100/100/100
Фрукт банан 100/100/100
Вечеря
Молочна манна каша 150/150/200
Салат з моркви та родзинками 65/67,5/68
Пан де калатрава 60/60/80
Фрукт яблуко 70/70/100
Вівторок
Сніданок
Солоний огірок 0/0/26
Чахохбілі з куркою 32/45/32/45/43/60
Каша рисова розсипчаста 80/80/100
Чай ( трав’яний) 150/150/180
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Сир твердий 10/10/15
Фрукт мандарин 100/100/100
Обід
Ікра буряково-морквяна 45/45/55
Суп гречаний 150/150/200
Котлета м’ясна 50/50/78
Пюре картопляне 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Какао 150/150/200
Вечеря
Салат зі свіжої капусти 48/48/71,50
Запіканка вермішельно - сирна 100/100/125
Соус «Бешамель» 30/30/30
Фрукт банан 60/60/80
Компот зі сушених фруктів 100/100/120
Середа
Сніданок
Горошок овочевий відварний 58/58/72
Омлет з твердим сиром 45/45/50
Каша в’язка пшенична 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт яблуко 60/60/80
Обід
Морква тушкована в сметані 62/64/86
Суп гороховий з грінками 150/20/150/20/200/20
Вареники з курячим м’ясом 75/75/100
Сік томатний 100/100/120
Вечеря
Салат зі свіжої капусти та яблук 44/44/60
Кнелі із курятини з рисом в сметанному соусі 70/33/70/33/85/56
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукти банан 80/80/150
Компот із плодів сушених (кураги) 140/140/160
Четвер
Сніданок
Салат з капусти, моркви та зеленого горошку 50/50/75
Кури з яблуками в сметані 60/60/80
Каша гречана в’язка 80/80/100
Молоко або йогурт 100/100/100/100/100/125
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Сир твердий 10/10/15
Обід
Борщ український (зі сметаною) 150/3/150/3/200/6
Суфле м’ясне ( зі свинини) з овочами 50/50/70
Каша перлова в’язка 50/50/60
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукти свіжі мандарин 100/100/100
Вечеря
Салат з морквою 47,5/49/49
Ліниві вареники 100/105/125
Соус сметанний 10/10/20
Какао
150/150/200
Фрукт банан 50/50/70
П’ятниця
Сніданок
Салат морквяний 45/45/45
Каша рисова розсипчаста з родзинками 100/100/150
Соус молочний 35/35/45
Сік виноградний 120/120/180
Фрукт банан 60/60/80
Обід
Салат із свіжої капусти 35/35/50
Бульйон курячий 150/150/200
Рулет з філе курячого фарширований омлетом 65/65/100
Бобові з цибулею (сочевиця) 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Йогурт 100/100/125
Фрукт (апельсин) 60/60/80
Вечеря
Салат зі квашеної капусти 0/0/52
Котлета рибна любительська 60/60/80
Каша кукурудзяна розсипчаста 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Сир твердий 10/10/15
Компот зі свіжих яблук 150/150/180
4 тиждень
Понеділок
Сніданок
Салат із зеленого горошку, солоних огірків з цибулею * 77/77/85
Плов із м’ясом курячим 110/110/150
Хліб цільнозерновий з сиром твердим 30/30/30 10/10/15
Чай трав’яний 150/150/180
Обід
Салат зі свіжої капусти 50/50/60
Суп селянський з перловою крупою
та сметаною 150/150/200 5/5/7
Шніцель рибний натуральний 47/47/70
Пюре картопляне 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із апельсинів 150/150/180
Вечеря
Морква тушкована з яблуками 40/40/60
Макаронні вироби відварні 80/80/100
Омлет «Драчена» 42/42/42
Какао на молоці 150/150/180
Вівторок
Сніданок
Салат зі свіжої капусти та яблук 44/44/60
Пудинг із курятини 60/60/80
Каша кукурудзяна 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Молоко кип’ячене 150/150/180
Обід
Капусняк 180/180/200
Філе курки запечене під сиром 55/55/73
Пюре з бобових (горох) 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт 95/95/100
Вечеря
Морква припущена 58/58/85
Вареники ліниві
з молочним соусом 120/120/145
35/35/45
Компот із сухофруктів 150/150/180
Середа
Сніданок
Солоний огірок 0/0/30
Тюфтелька рибна
в сметанно-томатному соусі 60/60/90/30/30/45
Каша ячна розсипчаста 80/80/100
Хліб цільнозерновий
з сиром твердим 30/30/30/10/10/15
Напій лимонний 120/120/150
Обід
Суп із сочевиці
з курячою фрикаделькою 150/150/200/21/21/27
Капуста тушкована 100/100/110
Яєчний рулет з фаршем (рисовим) 100/100/100
Сік 120/120/180
Фрукт 60/60/80
Вечеря
Салат з моркви 70/80/80
Суп молочний з макаронними виробами 180/180/200
Грінка із соусом із кураги 33/33/66/10/10/10
Фрукт 45/45/60
Четвер
Сніданок
Курка по – італійські (підлива) 36/36/48/10/10/12
Каша пшенична розсипчаста з цибулею 80/80/100
Хліб цільнозерновий з сиром твердим 30/30/30/10/10/15
Компот із свіжих яблук 134/134/182
Обід
Буряк тушкований з чорносливом 35/35/47
Суп круп’яний 170/170/200
Запіканка картопляна з м’ясом 105/105/155
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Фрукт 60/60/80
Вечеря
Пудинг сирно-морквяний 135/135/169
Соус сметанний 8/8/20
Cік 120/120/180
П’ятниця
Сніданок
Салат морквяно-яблучний ** 94/94/126
Каша молочна рисова 190/190/220
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Чай трав’яний 150/150/180
Обід
Борщ полтавський
з галушками 150/150/200/6/6/8
Болоньєзе 65/65/87
Каша перлова в’язка 80/80/100
Хліб цільнозерновий 30/30/30
Компот із свіжих яблук 134/134/182
Вечеря
Салат вітамінний 50/50/60
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48/48/65
Каша гречана розсипчаста 80/80/100
Какао на молоці 150/150/180